Frequently Asked Question

Overicht e-mail instellingen
bijgewerkt op 7 jaar geleden

Om e-mail op te halen via uw eigen e-mail cliënt kunt u gebruik maken van onderstaande instellingen. In het verleden kon u ook gebruik maken van mail..nl als inkomende of uitgaande email server, we ondersteunen dit nog wel maar raden dit af. Het beveiligingscertificaat is momenteel alleen uitgegeven op mail.applemooz.net. Dus wilt u gebruik maken van een beveiligde verbinding dan dient u mail.applemooz.net te gebruiken.

server inkomende email: mail.applemooz.net
server uitgaande email: mail.applemooz.net

IMAPS (TLS): poort 993
POP3S (TLS): poort 995

IMAP (NONTLS): poort 143
POP3 (NONTLS): poort 110

SMTP (NONTLS): poort 1025 / 587
SMTPS (TLS): poort 465

De meeste toegangsproviders (bv. Ziggo / KPN etc.) staan het gebruik van poort 25 niet meer toe. Hiervoor kunt u bij ons gebruik maken van poort 587 of poort 1025.

De gebruikersnaam is gelijk aan uw e-mail adres. Het wachtwoord is aan u verstrekt. Wanneer u het wachtwoord niet meer weet kunt u dit in het controlpanel wijzigen.

E-mail client: TLS 1.2 of hoger

Een ogenblik geduld!

Een moment geduld alstublieft...