Frequently Asked Question

Waar kan ik mijn wachtwoord wijzigen voor mijn e-mail ?
bijgewerkt op 4 jaar geleden

Hiervoor zijn meerdere manieren:

Via de domeinbeheerder

Als je contact opneemt met de domeinbeheerder, kan deze een nieuw wachtwoord aanmaken voor je e-mail box. Ben je zelf de domeinbeheerder dan heb je hiervoor van ons inloggegevens ontvangen (gebruikersnaam / wachtwoord). Je kan hiervoor naar ons controlpanel gaan: https://cp.applemooz.net

Zelf service

Je kan ook middels je huidige e-mail + wachtwoord zelf de instellingen van je e-mail box wijzigen. Dit kun je regelen in ons controlpanel: https://cp.applemooz.net door hier in te loggen met je e-mail adres en wachtwoord.

image

Je kunt in het controlpanel meerdere wijzigingen maken:

• Aanpassen wachtwoord
  • Instellen van een Out of Office.
  • Automatische copy versturen van je e-mail
  • Instellen van e-mail filters voor het classificeren van je e-mail
  • Instellen van je spam filter.

Een ogenblik geduld!

Een moment geduld alstublieft...